Loading...
3800Ft feletti rendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS
Kezdőlap| ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

A Joyacipo Shoe Warehouse, Inc. („Joyacipo”) vásárlói információkat gyűjt a vásárlási élmény megkönnyítése és javítása érdekében. Jelen adatvédelmi szabályzat („Szabályzat”) célja, hogy segítsen megérteni, milyen információkat gyűjtünk Önről, amikor felkeresi valamelyik üzletünket vagy weboldalunkat, hogyan használjuk és osztjuk meg ezeket az információkat, és milyen biztosítékokat alkalmazunk ezen információk tekintetében. . A jelen Szabályzat bármely üzletünkben, telefonon és a jelen Szabályzatra hivatkozó weboldalainkon gyűjtött információkra vonatkozik. A Joyacipo.com-ra való hivatkozások általában a Joyacipo összes online szolgáltatására vonatkoznak, beleértve a mobilalkalmazásokat is. A jelen Szabályzatban a „mi” és a „miénk” a Joyacipo-t jelenti, az „Ön” pedig minden olyan személyt jelent, aki felkeresi weboldalunkat, használja mobilalkalmazásunkat vagy felkeresi egyesült államokbeli üzleteinket.

AZ ÁLTAL GYŰJTŐ INFORMÁCIÓK ÉS HOGYAN HASZNÁLJUK EZEKET

„Személyes információ”: olyan információ, amely egy adott személyt közvetlenül vagy közvetve azonosít, azzal kapcsolatos vagy leír, mint például: név, cím, e-mail cím vagy telefonszám.

A következő kategóriájú személyes adatokat gyűjtjük a Joyacipo.com webhelyen, üzleteinken, ügyfélszolgálatunkon és egyéb módon, és tipikus üzletvezetési, működési és kereskedelmi célokra használjuk fel (ideértve minket és mások védelmét a károkkal vagy jogi követelésekkel szemben, valamint a vonatkozó törvények előírják) és az alábbiakban részletesebben leírtak szerint:

 1. Személyes azonosítók. Személyes azonosítókat (például az Ön nevét, telefonszámát, e-mail címét, számlázási címét, szállítási címét, jelszavát, eszközazonosítóit és IP-címét), mások személyes azonosítóit (például a megrendelés címzettjének nevét és címét) kapjuk, és felhasználjuk megválaszolni a kéréseket, teljesíteni és kézbesíteni az árukra és szolgáltatásokra vonatkozó megrendeléseket, feldolgozni a visszaküldéseket vagy cseréket, kapcsolatba lépni Önnel vagy másokkal egy megrendeléssel vagy szállítással kapcsolatban, elősegíteni felméréseket, promóciókat, nyereményjátékokat és versenyeket, kezelni a fiókokat és preferenciákat, elősegíteni a jutalomprogramokat és fiókokat, valamint marketing és információs célból kommunikáljon Önnel. Ezenkívül létrehozunk egy ügyfélszámot, amikor vásárol, és egy Joyacipo VIP Rewards számot, amikor tagságra regisztrál, hogy azonosítani tudjuk Önt. Termékvisszaküldéskor megkaphatjuk vezetői engedélyének számát is, amelyet csalásmegelőzésre és jogi kötelezettségeink teljesítésére használunk fel.
 2. Üzenet és termékismertető tartalom. Összegyűjtjük a kapcsolatfelvétel, regisztráció, felmérések, vásárlási és termékértékelési űrlapokon keresztül a Joyacipo.com oldalon elküldött üzeneteket, például az ügyfélszolgálati kéréseket, a kézbesítés címzettjeinek küldött üzeneteket és a szállítási utasításokat. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy megválaszoljuk és teljesítsük kéréseit, jobban megértsük igényeit és preferenciáit, bővítsük és személyre szabjuk termékkínálatunkat, valamint javítsuk a Joyacipo.com webhelyet, valamint szolgáltatásainkat és árukínálatunkat.
 3. Audio és vizuális információk. Megkapunk minden digitális fényképet, amelyet a Joyacipo.com webhelyen küld el, és ezt az információt a Joyacipo.com nyilvános részein az Ön utasítására közzétesszük. Az Ön és mások védelmének elősegítése érdekében biztonsági, csalás, veszteségmegelőzés, incidensek bejelentése és egyéb működési célokból videofelvételeket és fényképeket készítünk az üzletek nyilvános területeiről. Az ügyfélszolgálati telefonhívásokat minőségi és jogi kötelezettségeink teljesítése érdekében rögzíthetjük.
 4. Pénzügyi információ. Pénzügyi információkat (például fizetési kártya- és bankszámlaadatokat) kapunk a Joyacipo.com oldalon vásárolt áruk és szolgáltatások kifizetésének feldolgozásához.
 5. Kereskedelmi tranzakciós információk. Kereskedelmi tranzakciós információkat gyűjtünk és generálunk (például a megvásárolt áruk és szolgáltatások nyilvántartásait), amikor Ön vásárol a Joyacipo.com oldalon és az üzletekben, valamint amikor a Joyacipo márkájú fizetési kártyával vásárol. Ezeket az információkat a megrendelések kézbesítésére és teljesítésére, a visszaküldések vagy cserék feldolgozására, szolgáltatásaink és árukínálatunk fejlesztésére, marketingtevékenységeink testreszabására és számlák adminisztrálására, valamint belső műveletekre és jelentési célokra használjuk.
 6. Személyes jellemzők. Személyes jellemzőket kapunk (például az Ön születési dátumát és mások születési dátumát, a lábbeli méretére vonatkozó információkat és a területet), amikor megadja nekünk ezeket az információkat. A születési dátum adatait az ajánlatok és ajándékok személyre szabására használjuk. A cipőméretre vonatkozó információkat használjuk a megrendelt termékek megjelenítéséhez és a preferenciák mentéséhez. Amikor véleményeket küld, gyűjtjük a helyet, így személyre szabhatjuk a véleményeket mások számára.
 7. Geo-Location információk. Mobileszköz-azonosítókat és földrajzi helyadatokat gyűjtünk a látogatók eszközeiről az üzleteinkben és környékén, hogy figyelemmel kísérjük a gyalogos forgalmat, hogy segítsünk megérteni, hogyan mozognak a vásárlók üzleteinkben, azonosítani tudjuk, mi érdekli a vásárlókat, és javítani a vásárlási élményt.
 8. Következtetések a fent felsorolt információkból. A Joyacipo a fent felsorolt információkat arra használja fel, hogy következtetéseket vonjon le az Ön preferenciáiról (például az Ön által preferált márkákról és stílusokról), hogy segítsen nekünk személyre szabott tartalmat és ajánlatokat kínálni, valamint jobb áruk és szolgáltatások fejlesztésében és nyújtásában.

Ezenkívül mi és külső partnereink, például hirdetési hálózatok, közösségi média widgetek és elemzési szolgáltatók automatikusan más kategóriájú személyes adatokat is gyűjthetnek cookie-k és hasonló technológia segítségével, amikor Ön használja a Joyacipo.com oldalt, e-mailjeinket és bolti wi-fi szolgáltatások elérhetők üzleteink közelében vagy azokban. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy biztosítsuk és javítsuk webhelyünket és rendeléseink feldolgozását, csalás elleni küzdelem céljából, hogy személyre szabjuk a Joyacipo.com webhelyen szerzett tapasztalatait és marketingtevékenységeinket, biztosítsuk bolti wi-fi szolgáltatásainkat, és összesített belső jelentéseket készítsünk webhelyhasználat és -tevékenység, például bizonyos árucikkek nézetei. Ezek a további kategóriák a következőkből állhatnak:

 1. Online azonosítók. JAz oyashoessale begyűjtheti az Ön IP-címét és egyéb eszköz- és online azonosítóit, amikor Ön a Joyacipo.com oldalt használja.
 2. Geo-Location információk. Sok mobileszköz lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy valós idejű földrajzi helyadatokhoz férjenek hozzá. Az Ön hozzájárulásával az ilyen információkat is gyűjthetjük és felhasználhatjuk. Ezenkívül egyes általunk gyűjtött információk, például az IP-címek, felhasználhatók a Joyacipo.com eléréséhez használt eszköz hozzávetőleges helyének becslésére. A helyadatokat a Joyacipo.com, valamint az áru- és szolgáltatásajánlatok szolgáltatásainak és funkcióinak javítására és személyre szabására használjuk.
 3. Weboldal tevékenységi információk. A Joyacipo figyelheti és gyűjtheti a Joyacipo webhely tevékenységeire és eszközére vonatkozó információkat, például a webhelyre leadott kattintásokat, tartalmat és oldalmegtekintéseket, az egyes látogatók által a webhely előtt felkeresett webhelyet, a domain típusát, a böngésző verzióját és az internetszolgáltatót.
 4. Következtetések a fent felsorolt információkból. A Joyacipo a fent felsorolt információkat arra használja fel, hogy következtetéseket vonjon le az Ön vásárlási preferenciáiról (például az Ön által preferált márkákról és stílusokról), hogy segítsen nekünk személyre szabott tartalmat és ajánlatokat biztosítani, valamint jobb áruk és szolgáltatások fejlesztésében és nyújtásában.

Azonosítatlan vagy összesített információ. Megszüntetjük és/vagy összesítjük az általunk kapott adatokat, és azokat bármilyen üzleti célra felhasználhatjuk és nyilvánosságra hozhatjuk.